Jelenlegi hely

Általános Vásárlási Feltételek (ÁSZF)

1.Web áruházunkban azok vásárolhatnak, akik sikeresen végigmentek a regisztráció folyamatán. A regisztráció akkor tekinthet? teljesnek, ha a weblapon megadott adatok a valóságnak megfelelnek, és a megadott e-mail címre érkezett e-mail segítségével az aktiválás folyamata is lezajlott. Amennyiben a felhasználó hozzáférésének aktiválása nem történik meg egy héten belül, a regisztráció törl?dik. Ilyen esetekben a cukrászda nem tudja teljesíteni a félbe maradt rendelést sem. Miszter Muki Cukrászda egyben biztosítja a felhasználót, hogy a regisztrációkor megadott adatait bizalmasan kezeli, harmadik személy részére nem adja át.

2. Amennyiben a megrendelt termékeket kiszállítással rendelik meg úgy a minimális rendelési összeg 5000 Ft,szállítási id? min 60 perc. Kiszállítás minden hétköznap 9:00-18:00 között lehetséges.

3. Amennyiben a megrendelt termékekb?l esetlegesen nincs raktárkészleten úgy arról a Miszter Muki Cukrászda minden esetben tájékoztatja a vásárlót.

4. Minden egész  torta rendelése esetén a Cukrászda biztosítja az elszállításhoz szükséges dobozt mérett?l függ?en 200 Ft, 250 Ft, vagy 500 Ft/ torta áron

5. A figurális és egyedi torták vállalási ideje min. 2 nap.