Jelenlegi hely

Cégünkről

 

Alapítva: 1992 

Családi vállalkozásunk mindig a kiváló minőségre és az igényes munkára törekedett, nyitottak vagyunk az újdonságokra is melyek egyedivé és különlegessé teszik a választékunkat.

            Tortáinkat, süteményeinket kizárólag minőségi alapanyagokból készítjük.

Cukrászdánk legnépszerűbb termékei az esküvői, a figurás és az alkalmi torták, melyek egyedülállóan széles választékával minden igényt szeretnének kielégíteni. Kínálatunk évről-évre bővül, ami mind a vendégeink nagyszerű fantáziájának, és cukrászaink kreativitásának köszönhető.

Kínálatunkban szerepelnek egyszerű és elegáns, díszesebb, különlegesebb formavilágú kézzel faragott egyedi figurális torták egyaránt.
Örömmel tölt el bennünket, hogy süteményeink képviseletében szinte ott lehetünk kedves vendégeink ünnepi asztalánál, legyen az születésnap, névnap, keresztelő vagy éppen esküvő.

Ezek mellett természetesen megtalálhatók a hagyományos sütemények fagylaltok is, melyeket tradicionális receptek alapján készítünk.

Cukrászdánk kávékülönlegességekkel, egyre bővülő sütemény- és fagylalt kínálattal, kellemes környezetben várja kedves vendégeinket.